KARANTİNADA OYNANABILECEK EN IYI 5 MOBIL OYUN

  • FORTNITE

Halen dünyanın en popüler oyunlarından biri olan, aynı zamanda battle royale türünü yükselten Fortnite, silahlarla, patlayıcılarla, kıyafetlerle ve hatta danslarla dolu. En iyi oyuncular karşısında şansınızın olması için bina yapma yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekecek.


ONLINE KAFA TOPU 2


Birçogunuzun tanıdığı bu mobil oyun oldukça eğlenceli ve güzel bir oyun heleki bu karantina günlerinde akşama kadar vakit geçirmelik bir mobil oyundur.


 ●Real Racing 3


Sürüş yeteneklerinizi Ferrari, Lamborghini, Ford, Aston Martin, ve diğer otomobillerle oynama  şansı bulacağınız Real Racing 3, çoklu oyuncu modu ve kişiselleştirme seçenekleriyle en iyi yarış oyunlarından bir tanesi olup bu listede yerini almayı başarmıştır.


FIFA FUTBOL

Yılların futbol oyunu FIFA serisinin mobil versiyonu olan FIFA Futbol, ücretsiz olması ve kendi kadronuzu kurarak diğer oyunculara karşı mücadele etmenize imkan sağlıyor. Gelişmiş oyun motoru ve üstün grafikleriyle göz dolduran FIFA Futbol, android  cihazlarda en iyi futbol oyunu olarak gösterilmektedir.


eFootball PES2020

Konsol ve PC versiyonları, özellikle Şampiyonlar Ligi lisansını kaptırdıktan sonra eleştiriye açık hale gelen PES'in yeni versiyonu karşımızda. Bu yıl e-spor dünyasına yönelen seri, artık daha rekabetçi bir hale geldi. Denemye değer, oynadıktan sonra değerlendirmelerinizi yorumlarda iletebilirsiniz


Oyunlar tamamen ücretsiz olarak Google play ve app store dan indirilebilmektedir.






Yorum Gönder

0 Yorumlar